Večna pot 2, 1000 Ljubljana
Telefon: +386-1-200 7802
Fax: +386-1-257 3589
E-naslov: info@gozdis.si
Kako do nas?
sl
en

Obisk študentov IFSA Winter meeting


Datum objave: 20.03.2019

Na Gozdarskem inštitutu Slovenije smo v okviru IFSA Winter meeting 13.3.2019 gostili skupino študentov gozdarstva iz različnih držav. V okviru njihovega obiska v Sloveniji smo jim dan kasneje predstavili tudi raziskovalno ploskev projekta LIFEGENMON pri Lehnu na Pohorju.


IFSA - International Forestry Students' Association združuje študente gozdarstva z vsega sveta in v sklopu delovanja pripravlja tudi najrazličnejša srečanja, strokovne obiske in izobraževanja. Do sedaj smo jih gostili že nekajkrat in tudi tekom njihovega letošnjega zimskega srečanja so se ustavili pri nas.
V sodelovanju z Zavodom za gozdove Slovenije smo jim predstavili večje projekte, ki trenutno potekajo na Gozdarskem inštitutu Slovenije in Zavodu za gozdove Slovenije. Seznanili so se tako z vsebinami projektov LIFEGENMON, URBforDAN, LIFE ARTEMIS, LIFE DINAR BEAR, LIFE Lynx, LIFE IP CARE4CLIMATE, spletnim portalom MOJ GOZDAR, kot o sonaravnem gospodarjenju z gozdom pri nas nasploh.Zapisala: Iztok Sinjur & Katja Kavčič SonnenscheinIzpostavljenoNaša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?
Ne strinjam se