Večna pot 2, 1000 Ljubljana
Telefon: +386-1-200 7802
Fax: +386-1-257 3589
E-naslov: info@gozdis.si
Kako do nas?
sl
en

Odlični v znanosti s področja biotehnike 2015


Datum objave: 01.12.2015

Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS) četrto leto zapored organizira serijo dogodkov, na katerih so predstavljeni pomembnejši dosežki slovenske znanosti. S pobudo, ki deluje pod imenom Odlični v znanosti, želi ARRS izboljšati splošno poznavanje znanstvene dejavnosti in razumevanje njenega pomena ter spodbuditi povezanost znanosti z ostalimi družbenimi področji. Izbor dosežkov Odlični v znanosti so tudi v letošnjem letu naredile članice in člani posameznih Znanstvenoraziskovalnih svetov, ki delujejo znotraj ARRS.

Dosežki Odlični v znanosti 2015 s področja biotehnike bodo predstavljeni v Prirodoslovnem muzeju Slovenije, 10. decembra 2015, ob 18. uri.

Pred začetkom bo pomembne dosežke na področju biotehniških ved predstavila prof. dr. Hojka Kraigher, predsednica Znanstvenoraziskovalnega sveta za biotehniške vede.

Raziskave s svojega področja bodo predstavili:

 

Dogodek bo sofinanciral projekt EUFORINNO – European Forest Research and Innovation (RegPot No. 315982). Projekt je Gozdarskemu inštitutu Slovenije omogočil dvig znanstvene odličnosti in prepoznavnosti kot inovativno gozdarsko raziskovalno središče.

Dogodek bo povezovala ga. Renata Dacinger.
IzpostavljenoNaša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?
Ne strinjam se