Večna pot 2, 1000 Ljubljana
Telefon: +386-1-200 7802
Fax: +386-1-257 3589
E-naslov: info@gozdis.si
Kako do nas?
sl
en

MOLEKBASE


MOLEKBASE je prosto dostopna predloga baze molekularnih podatkov v Accessu, ki je bila razvita z namenom hrambe in obdelave mikrosatelitnih podatkov. Vsebuje program za filtriranje in pretvorbo le-teh. Shranimo lahko podatke vezane na do 25 kodominantnih lokusov v obliki tri-številske kode. Program omogoča filtriranje na podlagi drevesne vrste, države izvora, populacije, leta vzorčenja in posameznih osebkov ter pretvorbo podatkov v vhodne datoteke za populacijsko genetske programe Genepop, SpaGeDi, Structure, Baps in Convert.
 
V pripravi je publikacija za revijo Conservation Genetics Resources.
 
Program je dostopen v dani obliki. Avtorji se odrekamo odgovornosti za delovanje programa. MOLEKBASE lahko uporabljate, kopirate, spreminjate ali posredujete tretjim osebam v primeru, da priznate njegov vir in ne zahtevate kakršnekoli denarne nagrade.
 
Download MOLEKBASE (predloga baze podatkov s testnimi vzorci v Accessu, zaženljiva datoteka, navodila za uporabo in izvorna koda)

Readme.txt

V primeru vprašanj, težav in predlogov pišite na naslov marjana.westergren(at)gozdis.si.

Citiranje:
WESTERGREN, Marjana, KRAIGHER, Hojka. Molekbase : user friendly system for storing, filtering and converting population molecular data = Molekbase : uporabniku prijazen sistem za hranitev, izbiro in pretvorbo molekulskih podatkov v populacijski genetiki. Folia biologica et geologica, ISSN 1855-7996. [Tiskana izd.], 2012, letn. 53, št. 1/2, str. 79-82, tabele. http://vpo.sazu.si/simages/420-158-0.pdf. [COBISS.SI-ID 3539878]

Izpostavljeno
Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?
Ne strinjam se