Večna pot 2, 1000 Ljubljana
Telefon: +386-1-200 7802
Fax: +386-1-257 3589
E-naslov: info@gozdis.si
Kako do nas?
sl
en

19. Evropski forum za urbano gozdarstvo »Urbani gozdovi za prilagodljiva mesta«


Ljubljana in Celje, 31. maj - 4. junij 2016

Evropski forum za urbano gozdarstvo (EFUF) je vsakoletni dogodek, ki poteka že 19. leto zapored. Forum se bo od torka naprej odvijal v Ljubljani in Celju.

Na njem se letno srečujejo znanstveniki, strokovnjaki in pedagogi s področij načrtovanja, oblikovanja in upravljanja urbanih gozdov – od gozdnatih pokrajin do urbanih parkov in uličnih dreves. Sodelujoči prihajajo iz celotne Evrope in drugih delov sveta – letos se ga bodo udeležili znanstveniki iz Severne in Južne Amerike, Afrike, Evrope, Kitajske in drugih držav.

EFUF 2016 gostita Ljubljana, “Zelena prestolnica Evrope 2016“, in Celje. Osrednje prizorišče konference bo na Ljubljanskem gradu, obiskali pa bomo tudi mestne gozdove, parke, Gozd eksperimentov in drugo zeleno infrastrukturo ter spoznali nekaj odličnih naravnih rešitev, ki so Ljubljani prislužile naziv »Zelena prestolnica Evrope 2016«. Obiskali bomo tudi celjske mestne gozdove, se seznanili z razvojem blagovne znamke »Mestni gozd Celje« in si ogledali najbolj očarljivo drevesno hišo v Sloveniji.

V imenu Gozdarskega inštituta Slovenije, mesta Ljubljana (Zelena prestolnica Evrope 2016) in Zavoda za gozdove Slovenije vas toplo vabim, da se tekom foruma pridružite ekipi EFUF 2016 v vseh pogledih – spremljajte nas na družabnih omrežjih Facebook in Twitter, objavljajte in komentirajte na Twitterju #EFUF2016 in tako dodajte svoj prispevek konferenci!

Dr. Andrej Verlič in komunikacijska ekipa GIS
komunikacijska_ekipa_EFUF2016

IzpostavljenoNaša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?
Ne strinjam se