Večna pot 2, 1000 Ljubljana
Telefon: +386-1-200 7802
Fax: +386-1-257 3589
E-naslov: info@gozdis.si
Kako do nas?
sl
en

Dendrokronologija, ekofiziologija and pestrost talne biote - delavnica v Republiki Srbiji


8. – 12. junija 2015, Hotel CePTOR (Banoštor-Andrevlje, Fruška gora, Republika Srbija)

Delavnica na temo dendrokronologije, ekofiziologije in pestrosti talne biote v Republiki Srbiji je organizirana kot del projeta EUFOIRNNO in je namenjena promociji znanstvene odličnosti Gozdarskega inštituta Slovenije in raziskav na področju gozdarstva v JV Evropi. Na delavnici bodo kot ptredavatelji sodelovali Tom Levanič, Matjaž Čater, Tine Grebenc, Saša Zavadlav, Polona Hafner, Neil Loader, Giles Young, Dejan Stojanović, Bratislav Matović (dodatni trije predavatelji še niso potrdili svoje udeležbe).
 
Delavnica bo potekala v Konferenčni sobi Hotela CePTOR (Banoštor-Andrevlje, Fruška gora, Republika Srbija).

Prevoz na Fruško Goro:
Prevoz na Fruško gora bo organiziran iz Novega Sada in z Letališča Nikola Tesla v Beorgadu. V primeru, da se boste v Novem Sadu in Beogradu pridružili organiziranemu prevozu, nam zaradi lažje organizacije javite datum in uro prihoda ter vašo mobilno številko.

Komu je delavnica namenjena?
Glavni cilj delavnice je predstavitev modernih metod dendrokronologije, ekofiziologije in metod študija biodiverzitete v tleh. Za delavnico ni starostne omejitve, ali omejitve stopnje izobrazbe. Spodbujamo pa udeležbo mlajših raziskovalcev, doktorskih študentov in podoktorskih raziskovalcev.

Število udeležencev je omejeno

Število udeležencev je omejeno na 25, prednost bodo imeli tisti, ki se bodo prvi prijavili.

Stroški udeležbe
Za udeležbo na delavnici ni kotizacije. Nastanitev v enoposteljni sobi in vsi obroki so stroški projekta. Povrnjeni bodo tudi stroški prihoda na delavnico, vendar se mora pri tem uporabiti najcenejši in časovno najbolj optimalen prevoz (avtobus, vlak, letalo, ali avto, če je potnikov v avtu več). Za povračilo stroškov morajo udeleženci predložiti veljavne račune, vozovnice in podatke o bančnem računu (ime in naslov banke, številko tekočega računa - IBAN in SWIFT).

   

PRIJAVA


Projekt EUFORINNO
Predstavitev Gozdarskega inštituta Slovenije
Preliminarni program
Prijava
Predstavitev Tom Levanič
Predstavitev Matjaž Čater
Predstavitev Tine Grebenc
Predstavitev Saša Zavadlav
Predstavitev Polona Hafner
Predstavitev Neil Loader
Predstavitev Giles Young
Predstavitev Dejan Stojanović
Predstavitev Bratislav Matović
(dodatni trije predavatelji še niso potrdili svoje udeležbe)
Kontakt

IzpostavljenoNaša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?
Ne strinjam se