Večna pot 2, 1000 Ljubljana
Telefon: +386-1-200 7802
Fax: +386-1-257 3589
E-naslov: info@gozdis.si
Kako do nas?
sl
en

Gozd in les: Pametna specializacija v gozdarstvu, lesarstvu in papirništvu


Ljubljana, 27. maj 2014

Gozdarski inštitut Slovenije in Oddelek za lesarstvo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani v sodelovanju z Oddelkom za gozdarstvo in obnovljive vire Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani letos že petič zapored organiziramo enodnevno znanstveno srečanje s skupnim naslovom GOZD in LES. 

Na letošnjem srečanju je vsebina predavanj povezana s Pametno specializacijo
(program srečanja). Strategija pametne specializacije Slovenije je eden od ključnih dokumentov, ki bo usmerjal razvoj Slovenije v prihodnjem obdobju. Dokument je še v nastajanju, in nadejamo se, da bo ustrezno prikazal pomen Gozdarstva, lesarstva in papirništva za razvoj Slovenije.

Vsebine kratkih predstavitev, ki bodo prikazane tudi na plakatih, pa kažejo na širok nabor tematik, katere obravnavajo predvsem mlajši raziskovalci v svojih doktorskih in podoktorskih znanstveno-raziskovalnih projektih. Poseben poudarek je tudi na uporabi in razvoju raziskovalnih metod, merilnih tehnik in inovativnih pristopov k rabi gozdnega in zunaj-gozdnega prostora.

Znanstveno srečanje bo potekalo v torek, 27. maja 2014, z začetkom ob 9.00 uri, v Veliki predavalnici na Gozdarskem inštitutu Slovenije (I. nadstropje).

Srečanje bo pozdravil in otvoril minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, mag. Metod Dragonja.

Veselimo se srečanja z vami!

Vabilo

Program srečanja

Za organizacijski odbor
Prof. dr. Miha Humar, l. r.                     Prof. dr. Hojka Kraigher, l. r.


IzpostavljenoNaša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?
Ne strinjam se