Večna pot 2, 1000 Ljubljana
Telefon: +386-1-200 7802
Fax: +386-1-257 3589
E-naslov: info@gozdis.si
Kako do nas?
sl
en

IFSA Zimsko srečanje 2015


11.3.2015

Društvo študentov gozdarstva v okviru Mednarodne zveze študentov gozdarstva (International Forestry Students Association - IFSA ) tudi letos, že šesto leto zapored, organizira mednarodno srečanje študentov gozdarstva in sorodnih ved, imenovano »Winter Meeting of Forestry Students 2015«. Srečanje bo potekalo od 8. 3. 2015 do 14. 3. 2015, udeležilo pa se ga bo trideset tujih študentov, ki prihajajo iz enajstih evropskih držav in študirajo na trinajstih različnih univerzah.

Letošnje srečanje se bo odvijalo v Ljubljani, Zasavju in Posočju. V program se bo vključil tudi Gozdarski inštitut Slovenije s predavanji in delavnicami, ki jih bomo izvedli v okviru projektov EUFORINNO, SIMWOOD, MANFOR C.BD in LIFEGENMON.

»Winter Meeting« je srečanje, namenjeno študentom gozdarstva in sorodnih ved iz tujine, ki ga tradicionalno organizira Društvo študentov gozdarstva. Izvaja se vedno v mesecu marcu, na prehodu med zimo in pomladjo. Namen projekta je udeležencem skozi serijo ekskurzij in predavanj predstaviti slovenske gozdove, način gospodarjenja z njimi, naravne znamenitosti in slovensko kulturno dediščino. Velik poudarek je namenjen tudi druženju, izmenjavi mnenj in znanj ter sodelovanju za doseganje trajne prihodnosti gozdov in gozdarstva v evropskem in svetovnem merilu.

IzpostavljenoNaša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?
Ne strinjam se