Večna pot 2, 1000 Ljubljana
Telefon: +386-1-200 7802
Fax: +386-1-257 3589
E-naslov: info@gozdis.si
Kako do nas?
sl
en

Znanstveno srečanje Gozd in les: Certificiranje v gozdarstvu in lesarstvu


Ljubljana, 30. maj 2013

»Drevesa so pesmi, ki jih zemlja piše na nebo …«
(Kahlil Gibran)

Spoštovani,
Oddelek za lesarstvo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani in Gozdarski inštitut Slovenije v sodelovanju z Oddelkom za gozdarstvo in obnovljive vire Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani letos že četrtič zapored organiziramo enodnevno znanstveno srečanje s skupnim naslovom GOZD in LES.  Na letošnjem srečanju so uvodna vabljena predavanja usmerjena v znanstvene osnove Certificiranja v gozdarstvu in lesarstvu. Vsebine kratkih predstavitev, ki bodo prikazane tudi na plakatih, pa kažejo na širok nabor tematik, katere obravnavajo predvsem mlajši raziskovalci v svojih doktorskih in podoktorskih znanstveno-raziskovalnih projektih.

Vabimo vas, da se udeležite srečanja, kakor tudi Okrogle mize o problematiki publiciranja na področju gozdarstva, lesarstva in papirništva, ter otvoritve razstave ob pregledu 100 številk osrednje znanstveno-raziskovalne revije s tega področja, Acta silvae et ligni, ki je doslej izhajala z imenom Zbornik gozdarstva in lesarstva.

Znanstveno srečanje bo potekalo v četrtek, 30. maja 2013, z začetkom ob 9.00 uri. Slavnostni govornik bo minister za kmetijstvo in okolje mag. Dejan Židan.
Veselimo se srečanja z vami!
 

Za organizacijski odbor
 
Prof. dr. Miha Humar, l. r.                     Prof. dr. Hojka Kraigher, l. r.

Program znanstvenega srečanja Gozd in les


IzpostavljenoNaša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?
Ne strinjam se